Alltså buss nr 2 eller 3 från Resecentrum mot Brickebacken stannar utanför skolan här med hållplats Studentgatan. Vägbeskrivning

Örebro Missionsskola är beläget nära Örebro Universitet på Åstadalsvägen 2, Örebro. Se karta på Eniro eller Hitta.se. Om du följer länken till www.eniro.se och fyller i avresedestination får du en detaljerad vägbeskrivning till Örebro Missionsskola.

Bil eller motorcykel

Från söder, R51, Norrköpingsvägen:

Knappt två mil före Örebro, sväng av vid rondellen där det står Örebro Ö. Efter ca en mil kommer ytterligare en rondell där du tar höger mot Örebro Ö och Universitetet. När du passerat stadsgränsen sväng höger i andra rondellen. ÖMS/Brickebergskyrkan ligger då rakt framför dig.

Från söder, E20:

Ca en mil från Örebro sväng höger mot Norrköping vid Marieberg (IKEA). I rondellen efter 6 km kör mot Örebro Ö och Universitetet. När du passerat stadsgränsen sväng höger i andra rondellen. ÖMS/Brickebergskyrkan ligger då rakt framför dig.

Från väster, E18:

Sväng av första infarten mot centrum. Tag INTE den första avfarten därefter trots att det står Universitetet (den är mycket krånglig och dåligt skyltad) utan fortsätt ca 1 km och håll då mot centrum och sjukhuset. Efter ytterligare ca 500 m (vid Conventum) sväng höger mot Universitetet. Efter ca 3 km är Du framme vid rondellen där Du har ÖMS/Brickebergskyrkan rakt fram.

Från öster, E18/E20:

Tag av vid Trafikplats Norrplan och kör mot centrum. Efter ca 3 km (vid Conventum) sväng vänster mot Universitetet. Efter ytterligare ca 3 km är Du framme vid rondellen där du har ÖMS/Brickebergskyrkan rakt fram.

Från norr, RV50:

Fortsätt rakt in mot centrum över motorvägen E18/E20, förbi bl a Centralstationen. Efter ca 3 km sväng vänster (vid Conventum) mot Universitetet. Efter ytterligare ca 3 km är Du framme vid rondellen där Du har ÖMS/Brickebergskyrkan rakt fram.

Tåg eller buss

Åk till Centralstationen/Resecentrum: Ta buss nr 2 eller 3 från Resecentrum mot Brickebacken till hållplats Studentgatan. Restid ca 20 minuter. Tidtabeller och priser finns på Länstrafikens hemsida.

Sidan granskad/uppdaterad 21 februari 2011